Camping Bonneblond in 2018 gesloten (2019 open!)

Camping Bonneblond in 2018 gesloten (2019 open!)

 

Gebruikers van de gids opgelet:

Helaas is het de beheerders van Bonneblond (camping nr 91) niet gelukt de bureacratische barrières voor het seizoen 2018 te overwinnen. Zij zullen de camping dit seizoen NIET open hebben. Lees hier het verslag dat zij mij zelf stuurden.

Bonjour,

“Er was eens….zo beginnen de meeste sprookjes toch? Maar sprookjes bestaan niet, of toch wel? “ Dat is de eerste regel die te lezen is op de website van Domaine Bonneblond.

Ons sprookje waar we al vier jaar met veel liefde en passie hard voor gewerkt hebben en zo graag met jullie gedeeld hebben heeft last van een boze heks, die een bezwering heeft uitgesproken over ons mooie stukje Frankrijk.

Het doet ons enorm veel verdriet om jullie te moeten teleurstellen dit jaar, we mogen in 2018 niet open met onze camping. We zijn al maandenlang bezig om,  al was het maar alleen voor dit seizoen,  een autorisatie te krijgen. We krijgen alleen maar tegenwerking vanuit de overheidsinstanties, we zijn er kapot van. We hebben er alles aan gedaan, geknokt en gevochten maar het heeft allemaal niet mogen baten. Het is alsof we zelf in een aflevering van ‘Ik vertrek’ zitten.

Nu enkele weken voordat de vakanties gaan beginnen, is het gisteren definitief geworden, we mogen niet doen wat we zo graag willen doen, jullie een fantastische vakantie bezorgen!

We kunnen niet langer meer wachten, iedere keer hadden we weer een sprankje hoop.  Een hele boze nachtmerrie waar we in zitten, maar op de eerste plaats voor jullie, die wellicht een verblijf op onze camping Bonneblond op de planning hadden staan.

Sommigen van jullie zijn al op Bonneblond eerder geweest, voor andere zou het de eerste kennismaking zijn, met ons en met het landgoed en de mooie omgeving van de Auvergne. Wat hebben we daar naar uit gekeken om jullie weer te ontmoeten en begroeten! Het zal stil zijn deze zomer bij ons, geen lachende en spelende kinderen, geen gezellige avonden met jullie als gast, het doet ons heel veel pijn. Jullie moeten op zoek naar een ander vakantieadres.....

We blijven knokken en hopen dat we volgend jaar wel open mogen en jullie de gelegenheid krijgen om dit prachtige nog niet door toerisme ontdekt stukje van Frankrijk te laten beleven. 

Wij wensen jullie een fijne vakantie elders in Frankrijk en hopen jullie in 2019 te mogen ontmoeten

Cordialement, Kind regards, met vriendelijke groeten,

Helen  & Willem Wagensveld - Lodder

Domaine Bonneblond

 Lieu-dit Bonneblond

03370 Saint-Désiré

France

+33(0)606454897

Geschreven door : Bert Loorbach